Foto: Publicitātes foto
Divi precīzi metieni no soda līnijas ar aizsietām acīm valmierietim Mārim Dreijam nodrošināja uzvaru Latvijas Basketbola līgas (LBL) līdzjutēju konkursā "Trāpi un brauc" un deva iespēju turpmāk vizināties ar jaunu automobili.

Konkursa pirmajā kārtā piedalījās vairāk nekā 30 dalībnieku. Pirmo uzdevumu – ar aizsietām acīm iemest vienu metienu no divām iespējām - pārvarēja 11 dalībnieki. Nākamajā kārtā no 11 dalībniekiem ar precīzu metienu vienīgais izcēlās Māris, savā īpašumā iegūstot auto atslēgas.

"Vēl nespēju aptvert, kas nupat notika," pēc uzvaru nesošā metiena mazliet trīcošā balsī atklāja uzvarētājs. "Konkursam īpaši negatavojos. Vakar aizgāju uz Jāņa Daliņa stadionu un pāris reizes uzmetu aizvērtām acīm. Biežāk gan trāpīju pa stīpu, kādu arī iemetu, bet šodien brīnumainā kārtā trāpīju divreiz. Iespējams, ka uztraukums un nelielā roku trīcēšana pat palīdzēja."


Māris pastāstīja, ka nekad nav trenējies basketbolā, bet ik pa laikam mēdz uzspēlēt Daliņa stadionā kopā ar draugiem. "Esmu neizsakāmi priecīgs, ka izdevās uzvarēt un dabūt mašīnu. Tagad braukšu," pastāstīja Māris.

Līdzjutēju konkursa galvenā balva jau trešo sezonu bija jauns automobilis – šogad "Škoda Rapid".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!