Latvijas Basketbola līgas (LBL) sērija par trešo vietu starp basketbola klubiem "Ogre" un "Liepāja" šobrīd apturēta līdz 18. maijam, ziņo Latvijas Basketbola savienība (LBS).

Pirmajā savstarpējā spēlē Ogrē ar rezultātu 90:87 triumfēja laukuma saimnieki, savukārt trešdien plānotā otrā spēle nevarēja notikt Covid-19 dēļ. Pirms Liepājā paredzētās spēles kādam no basketbola kluba "Ogres" spēlētājiem tika konstatēta inficēšanās ar Covid-19, kas piespieda LBS apturēt sēriju.

Šobrīd LBS vien paziņojusi, ka sērija apturēta līdz otrdienai, 18. maijam. Iepriekš šajā datumā bija paredzēta bronzas sērijas ceturtā spēle (ja tāda būtu nepieciešama), bet sestdien būtu jānotiek trešajam mačam. Cīņa par trešo vieta norisinās līdz trim uzvarām.

Ziņots, ka otrajā LBL finālspēlē no deficīta pirmajā puslaikā atspēlējās "VEF Rīga" komanda, kas šobrīd ir vadībā ar 2-0 pret basketbola klubu "Ventspils". Abas komandas piektdien sporta namā "Daugava" aizvadīs trešo spēli. Duelis par zeltu norisinās līdz kāda komanda uzvarējusi četros mačos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!