Foto: FIBA
Latvijas basketbolisti Toms Leimanis un Klāvs Čavars pirmdien VTB Vienotās līgas spēlē kopā guva 13 punktus, bet ar to nebija gana, lai palīdzētu Minskas "Cmoki" izcīnīt uzvaru.

"Cmoki", kuras treneru korpusā ir latviešu speciālists Edmunds Valeiko, mājās ar 75:101 (21:31, 17:22, 15:32, 22:16) piekāpās Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ".

Leimanis laukumā pavadīja 16 minūtes un 51 sekundi, kuru laikā guva piecus punktus, izcīnīja divas atlēkušās bumbas un tikpat reizes rezultatīvi piespēlēja. Basketbolists grozā raidīja vienu no diviem divpunktu un vienu no diviem trīspunktu metieniem. Tāpat viņš reizi pārtvēra bumbu, nopelnīja vienu personīgo piezīmi un spēli noslēdza ar dalīti sliktāko +/- rādītāju komandā -22.

Viņa komandas biedrs Čavars nospēlēja desmit minūtes un deviņas sekundes, kurās izcēlās ar astoņiem punktiem un vienu bumbu zem groza. Čavars iemeta četrus no septiņiem divpunktu metieniem un maču noslēdza ar neitrālu +/- rādītāju.

Rezultatīvākais Minskas komandā ar 22 punktiem bija Kriss Klaibērns, bet Krasnodaras klubā pa 15 punktiem guva Naidžels Viljamss-Goss un Mindaugs Kuzminsks.

"Cmoki" ar divām uzvarām 21 spēlē ir pārliecinoši vājā komandā Vienotajā līgā. Minskas komanda ieņem 13.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!