Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Toronto "Raptors" spēlētājs Kavai Lenards otrdien aizvadīja savas karjeras rezultatīvāko spēli, gūstot 45 punktus un palīdzot komandai ar 122:116 pārspēt Jūtas "Jazz".

Ceturtdien "Raptors" spēkosies ar Dāvja Bertāna pārstāvēto Sanatonio "Spurs", kuru iepriekš pārstāvēja Lenards. "Spurs" un Lenarda sadarbība pārtrūka pēc konflikta aizvadītajā sezonā, un viņš vasarā tika aizmainīts uz "Raptors", tāpēc šo abu komandu savstarpējais duelis tiek sagaidīts īpaši.

Lenards aizvadītajā mačā pret "Jazz" realizēja 16 no 22 metieniem no spēles, kā arī 13 no 17 soda metieniem. 30 no 45 punktiem viņš sameta otrajā puslaikā. Viņa kontā arī sešas atlēkušās bumbas.

"Es centos koncentrēties katrai epizodei un būt agresīvs katrā uzbrukumā, nesatraucoties par savu statistiku. Svarīgākais bija izcīnīt uzvaru ar komandu," pēc mača teica Lenards, kurš komentēja arī gaidāmo spēli pret "Spurs". "Tas būs jautri. Visi sagaida šo maču. Tā būs laba spēle.

Paskāls Sjakams "Raptors" komandai pievienoja 28 punktus un 10 atlēkušās bumbas. "Jazz" rindās Džejs Krauders guva 30 punktus, bet Donovans Mičels sameta 19 punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!