Foto: F64

Jaunākajā "Pafbet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) nedēļas piecu skaistāko epizožu apkopojumā pirmo vietu ieņem 20 gadus vecais BK "Liepāja" aizsargs Roberts Bērziņš.

Kārtējo efektīgo epizožu rangu pavada šīs sezonas tradīcija, ka ar vairāk skaistiem momentiem atzīmējušies tieši Latvijas, nevis Igaunijas basketbolisti.

Piektajā vietā ir rūjienietis Edmunds Elksnis, kurš ar piespēli izkārtoja bumbas triecienu grozā "Tartu Ulikool"/"Maks & Moorits" komandas basketbolistam Hendrikam Elemē. Vietu augstāk ir "VEF Rīga" duets Kristers Zoriks un Iļja Gromovs, savukārt trešo pozīciju arī ar skaisti sagatavotu "slam dunk" izpelnījās "Valmiera Glass"/ViA basketbolisti Jānis Kaufmanis un Klāvs Dubults.

Otrajā vietā atzīmējušies "Avis Utilitas Rapla" vienības basketbolisti Svens un Toms Kaldre, kuri noorganizēja skaistu ātro uzbrukumu, bet nedēļas labākās epizodes godu izpelnījies "Liepāja" pārstāvis Roberts Bērziņš, kurš ar bloķētu metienu ievadīja personīgu ātro uzbrukumu, to noslēdzot ar bumbas triecienu grozā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!