Basketbola klubs "Liepājas Lauvas" pēc Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēles ar BK "Valmiera" ir pārtraukuši sadarbību ar amerikāņu uzbrucēju Našīdu Bērdu, kurš tā pa īstam arī nespēja sevi apliecināt Liepājas komandā

Brīva vieta nepaliks un komanda aktīvi meklē veiksmīgu aizstājēju, vēsta kluba mājas lapa.

Jau ziņots, ka "Liepājas Lauvas" jauno gadu iesāka ar zaudējumu BK "Valmiera", un pēc šīs spēles sekoja pirmās izmaiņas komandas sastāva komplektācijā. Pēc abpusējas vienošanās komanda pārtrauca sadarbību ar Našīdu Bērdu, kurš sev atvēlētajā laikā laukumā tikai brīžiem izpildīja to, ko no viņa gaidīja visas spēles garumā.

Bērds šīs sezonas 10 aizvadītajos mačos Latvijas Basketbola līgā (LBL) vidēji ik spēlē bija guvis tikai 6,6 punktus un izcīnījis 4,5 atlēkušās bumbas. Arī BBL ietvaros Bērda sniegums ir bijis ļoti līdzīgs – 8,3 punkti un 4,9 izcīnītās bumbas.

Lai veiksmīgi turpinātu cīnīties ar tādām komandām kā "VEF Rīga", BK "Ventspils", "Barons" un "Valmiera", liepājniekiem ir nepieciešams spēcīgāks spēlētājs, un tāpēc pieņemts lēmums par atvadīšanos no Bērda. Plānots, ka jau tuvākajā laikā komandai varētu pievienoties kāds cits šī posteņa spēlētājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!