Smagu zaudējumu "Mastercard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas spēlē svētdien piedzīvoja Latvijas klubs"Liepājas Lauvas", kas ar 52:100 (10:30, 15:23, 13:27, 14:20) izbraukumā piekāpās Latvijas speciālista Roberta Štelmahera trenētajai Lietuvas komandai Viļņas "Perlas".

Šajā mačā liepājniekiem rezultatīvākais ar 17 gūtajiem punktiem bija Mareks Jurevičus, bet 11 punktus guva Našīds Bērds.

Savukārt "Perlas" komandā ar 25 punktiem izcēlās Ģiedrjus Stanulis.

Šī "Perlas" komandai bija otrā uzvara pēc kārtas BBL spēlēs.

Kā ziņots, "Liepājas Lauvas" maču Lietuvā aizvadīja arī piektdien, kad ar rezultātu 76:92 piekāpās latvieša Ernesta Kalves pārstāvētajai Ķēdaiņu "Ņevežis" vienībai.

BBL elites divīzijas kopvērtējumā "Perlas" ar trijām uzvarām deviņās spēlēs pakāpās uz devīto vietu, bet "Liepājas Lauvas" ar divām uzvarām desmit mačos atrodas priekšpēdējā, 11.vietā.

Tikmēr kopvērtējuma pirmajā vietā ar septiņām uzvarām astoņās spēlēs atrodas cits Latvijas klubs "VEF Rīga", bet tāda pati uzvarēto un zaudēto spēļu attiecība ir arī "Ņevežis" komandai.

Vēl viena Latvijas komanda "Ventspils" kopvērtējuma tabulā ar septiņām uzvarām deviņās spēlēs ieņem trešo vietu, bet ceturtā Latvijas vienība turnīrā "Valmiera" zaudējusi visās astoņās spēlēs, ieņemot pēdējo, 12.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!