Zaudējumu Baltijas Basketbola līgas (BBL) regulārā čempionāta mačā piektdien piedzīvoja Latvijas klubs "Liepāja/Triobet", kas izbraukumā rezultatīvā cīņā ar 93:100 (15:21, 21:27, 29:19, 28:33) piekāpās Krievijas komandai Maskavas "Dinamo".

Jau pirmās ceturtdaļas laikā liepājnieki nonāca iedzinējos ar 5:19, taču pēcāk viņiem spēli izdevās līdzsvarot, lai gan pirmais puslaiks tika noslēgts ar 12 punktu deficītu (36:48). Ar otro puslaiku "Liepāja/Triobet" sāka pakaļdzīšanos, kas sekmīgi noslēdzās trešās ceturtdaļas pēdējās sekundēs, kad Jānis Antrops panāca jau 65:67.

Tiesa, noslēdzošajā ceturtdaļā - par spīti liepājnieku pūliņiem - tomēr neizdevās atspēlēties, Maskavas komandai mača izskaņā demonstrējot pārliecinošāku sniegumu.

Liepājnieku sastāvā teicamu sniegumu demonstrēja Mareks Jurevičus, kurš guva 29 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un veica septiņas rezultatīvas piespēles. Tikmēr 21 punktu iemeta Kristaps Miglinieks.

"Liepāja/Triobet" komandai šis bija tikai otrais zaudējums šīs sezonas BBL turnīrā.

Iepriekšējā cīņā komanda 25.novembrī savā laukumā ar 84:76 uzvarēja tieši "Dinamo" basketbolistus.

Skaitot kopā BBL un "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (BBL) spēles, "Liepāja/Triobet" komanda bija uzvarējusi pēdējās sešās cīņās pēc kārtas.

Ar četrām uzvarām sešās spēlēs Liepājas klubs C apakšgrupas kopvērtējumā saglabājis otro vietu, bet "Dinamo" ar trim panākumiem astoņos mačos atrodas priekšpēdējā, piektajā, pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!