Neveiksmīgi ULEB Eirolīgā arī sestās kārtas maču trešdien aizvadīja Lietuvas basketbola čempioni "Lietuvos Rytas", kas Viļņā ar 75:81 piekāpās Turcijas klubam "Fenerbahce Ulker".

Lietuvas čempioniem tā bija jau piektā neveiksme sešos mačos un komanda praktiski ir zaudējusi cerības iekļūt nākamajā kārtā. "Fenerbahce Ulker" izšķirošo pārsvaru ieguva trešajā ceturtdaļā, kuru uzvarēja ar 25:14 un panāca 65:50. Pēdējā ceturtdaļā ilgu laiku "Lietuvos Rytas" zaudēja ar vairāk nekā 10 punktiem, bet starpību spēja samazināt tikai pēdējās minūtēs, kad mača liktenis bija izlemts.

Uzvarētājiem lieliski maču aizvadīja Roko Ukičs, kurš guva 24 punktus. Horvātu basketbolists realizēja četrus no septiņiem divpunktu, piecus no septiņiem trīspunktu un vienu no diviem soda metieniem. Vēl "Fenerbahce Ulker" labā 16 punktus guva Ogužs Savašs.

"Lietuvos Rytas" rindās rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Martins Gecevičs, turku basketbolists Čemals Nalga guva 14 punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, bet Šarūns Jasikēvičs guva 12 punktus un izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!