Lietuvas basketbola čempioni Viļņas "Lietuvos rytas" ULEB Eirolīgas turnīra otrā posma - "TOP 16" - sacensībās otrdien tika ielozēts vienā apakšgrupā ar divām Spānijas komandām.

"Lietuvos rytas" komanda bija izlikta ceturtajā grozā un tika ielozēta E apakšgrupā, kurā spēkosies ar Grieķijas komandu Atēnu "Panathinaikos", kā arī Spānijas vienībām Vitorijas "Caja Laboral" un Malagas "Unicaja".

Tikmēr vēl viens Lietuvas klubs Kauņas "Žalgiris", kas bija izlikts trešajā grozā, H apakšgrupā spēlēs ar pagājušās sezonas turnīra finālisti Pireju "Olympiacos" no Grieķijas, kā arī Turcijas klubu Stambulas "Fenerbahce Ulker" un Spānijas vienību Valensijas "Power Electronics".

F grupā spēlēs Izraēlas komanda Telavivas "Maccabi", Slovēnijas vienība Ļubļanas "Union Olimpija", pagājušās sezonas turnīra čempionvienība Barselonas "Regal" no Spānijas, kā arī Itālijas klubs Romas "Lottomatica".

Savukārt G grupā cīnīsies Itālijas vienība Sjēnas "Montepaschi", Spānijas klubs Madrides "Real", Turcijas komanda Stambulas "Efes Pilsen" un Belgradas "Partizan" komanda no Serbijas.

"TOP 16" turnīrs tiks izspēlēts laika posmā no 19.janvāra līdz 3.martam. Katras grupas divas labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā, kurā aizvadīs sēriju līdz trīs uzvarām. Ceturtdaļfinālu pāru uzvarētāji iekļūs finālčetrinieka turnīrā.

Jau vēstīts, ka šīs sezonas ULEB Eirolīgas finālčetrinieka sacensības no 2011.gada 6.maija līdz 8.maijam notiks Spānijas pilsētā Barselonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!