Zaudējumu ULEB Eirolīgas turnīra basketbolā otrā posma noslēdzošās, sestās kārtas spēlē ceturtdien piedzīvoja Viļņas "Lietuvos rytas", neiekļūstot turnīra ceturtdaļfinālā.

"Lietuvos rytas" E grupas spēlē savā laukumā ar 68:77 (16:27, 23:13, 16:18, 13:19) zaudēja Vitorijas "Caja Laboral" komandai no Spānijas, kas tādējādi tika pie kārotās ceļazīmes uz ceturtdaļfinālu.

Laukuma saimnieku rindās šajā mačā 14 punktus un piecas atlēkušās bumbas iekrāja Kenans Bajramovičs, kamēr Milko Bjeliča atzīmējās ar 11 punktiem un sešām bumbām zem groziem.

Tikmēr "Caja Laboral" rindās rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Fernando Sanemeterio.


Savukārt otrā grupas spēlē Atēnu "Panthinaikos" no Grieķijas ar 77:61 (23:18, 15:15, 15:8, 24:20) uzvarēja Malagas "Unicaja" vienību no Spānijas.

Tādējādi pēc sešām kārtām E grupā pirmo vietu ar četrām uzvarām un diviem zaudējumiem nodrošināja "Panthinaikos" komanda, kurai arī ar četrām uzvarām seko "Caja Laboral". "Lietuvos rytas" ar trīs uzvarām palika trešajā vietā, bet "Unicaja" ar vienu panākumu ierindojās grupas pēdējā, ceturtajā pozīcijā.

Ceturtdaļfinālā iekļūst katras grupas divas labākās komandas.

Ar zaudējumu dalību ULEB Eirolīgā šosezon pabeidza arī Kauņas "Žalgiris", kas jau pirms tam bija zaudējis cerības iekļūt ceturtdaļfinālā. Savā pēdējā spēlē titulētais Lietuvas klubs ar 64:78 piekāpās "Olympiakos".

"Žalgiris" labā 16 punktus guva Mants Kalnietis, bet "Olympiakos" sastāvā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Rašo Ņesterovičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!