Foto: Casademont Zaragoza

Latvijas basketbolists Rihards Lomažs sestdien guva deviņus punktus Saragosas "Casademont" zaudējumā savā laukumā "Fuenlabrada" ar Rodiju Mačohu sastāvā.

Saragosas "Casademont" mājās piekāpās "Fuenlabrada" ar 79:82 (13:16, 21:24, 26:18, 19:24).

Lomažs 15 minūtēs un 37 sekundēs laukumā grozā raidīja divus no četriem divpunktu metieniem un vienīgo tālmetienu, kā arī realizēja divus no trijiem soda metieniem. Latvieša rēķinā bija arī divas rezultatīvas piespēles, divas personiskās piezīmes, viena izprovocēta piezīme, +/- rādītājs -4 un efektivitātes koeficients septiņi.

Mačoha spēlēja deviņas minūtes un 31 sekundi un punktus neguva. Viņš netrāpīja grozā vienīgo tālmetienu, vienreiz pārkāpa noteikumus, kā arī tika pie sliktākā komandā +/- rādītāja -11 un lietderības koeficienta -2.

18 punktus Saragosas komandā guva Hovards Santross, kamēr viesiem 21 punktu guva Lesens Kromahs.

Jau ziņots, ka Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs sestdien guva divus punktus Manrezas "Baxi" zaudējumā viesos Mursijas UCAM ar 83:96 (25:23, 21:24, 17:28, 20:21).

Šteinbergs 11 minūtēs un 12 sekundēs laukumā grozā raidīja vienu no diviem divpunktu metieniem, bet nerealizēja vienīgo tālmetienu. Latvieša rēķinā bija arī divas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, pa vienai personiskajai piezīmei un izprovocētai piezīmei pretiniekam, sliktākais +/- rādītājs komandā -15 un efektivitātes koeficients trīs.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva Madrides "Real", kas sērijā ar 3-1 pieveica "Barcelona".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!