Foto: Publicitātes foto
Latvijas basketbola klubā "Ogre" turpinās spēlēt spēka uzbrucējs Renārs Magone, vēsta kluba preses dienests.

Magones un basketbola kluba Ogre sadarbība sākās 2016./2017. gada izskaņā, kad Magones pārstāvētais klubs viņu izīrēja Ogres vienība līdz sezonas izskaņai. Pilnvērtīga sadarbība tika uzsākta pirms 2018./2019. gada sezonas un pirmdien, 13. jūlijā, panākta vienošanās par līguma pagarināšanu uz vēl vismaz vienu sezonu.

Aizvadītajā "Pafbet" Latvijas-Igaunijas basketbola līgas sezonā, Magone aizvadīja 20 spēles, kurās vidēji laukumā pavadīja nepilnu 21 minūti. Magone bija viens no sešiem komandas spēlētajiem, kurš vidēji spēlē izcēlās ar vairāk nekā 11 gūtajiem punktiem – 11,1 punkts vidēji spēlē. Arī cīņā par atlēkušajām bumbām, Renārs bija viens no komandas galvenajiem cīnītājiem, tiekot pie 4,7 atlēkušajām bumbām vidēji spēlē.

Savas karjeras laikā Renārs Magone pārstāvējis arī "VEF Rīga", Latvijas Universitāte un Liepājas komandas. Ogres rindās Magone izcīnījis bronzas un sudraba godalgas Latvijas basketbola līgā.

Aizvadītajā nedēļā "Ogrei" pievienojās Uģis Pinete, kurš iepriekšējos gadus pavadīja Jūrmalas klubā. Aizvadītajā sezonā Uģis Pinete laukumā devās 23 spēlēs, vidēji laukumā pavadot nepilnas 30 minūtes. 194 centimetrus garais uzbrucējs bija viens no galvenajiem uzbrukuma līderiem BK Silja sastāvā. Pinete aizvadītās sezonas laikā vidēji guva 15,5 punktus, kā arī izcīnīja 2,3 atlēkušās bumbas un izdalīja 2,2 rezultatīvas piespēles.

Tā pat basketbola klubam Ogre ir spēkā esoši sadarbības līgumi ar abiem komandas kapteiņiem – Rinaldu Sirsniņu un Kristapu Dārgo, kā arī uzbrucēju Lauri Mizi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!