Foto: AP/Scanpix/LETA

Dalasas "Mavericks" jaunajam galvenajam trenerim Džeisonam Kidam patika Kristapa Porziņģa un Lukas Dončiča sadarbība pirmajā pārbaudes spēlē pirms jaunās sezonas.

Jau ziņots, ka Porziņģis un Dončičs uzvarā pār Jūtas "Jazz" spēlēja tikai pirmajā puslaikā. Porziņģis guva septiņus punktus, izcīnīja četras atlēkušās bumbas, izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, bloķēja divus pretinieku metienus. Savukārt Dončičš nepilnās 16 minūtēs guva 19 punktus, izdarīja piecas rezultatīvas piespēles un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas.

Pēc spēles Kids sacīja, ka viņš šajā mačā redzēju labu sadarbību starp Dončiču un Porziņģi, un viņš tic, ka to izdosies saglabāt visas nākamās sezonas laikā.

"Varēja redzēt, ka Luka centās viņam bumbu iespēlēt ritmā, neko nesasteidzot," Kida teikto citā "Mavericks" mājaslapa. "Es domāju, ka Luka izskatījās lieliski. Tā it kā viņš šajā vasarā nebūtu pārstājis spēlēt basketbolu."

"Es domāju, ka Porziņģis spēlēja zem groza un tika pie labām iespējām no distances. Aizsardzībā abi cīnījās, un tieši tas mums ir vajadzīgs," sacīja Kids.

Sestdien "Mavericks" gatavošanos jaunajai sezonai turpinās ar maču pret Losandželosas "Clippers".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!