Foto: AP/Scanpix

Ņujorkas "Knicks" latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis, visticamāk, izlaidīs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēli pret Orlando "Magics", vēsta "NYDailyNews.com".

To portāla žurnālistam Frenkam Aizolam pastāstījis kāds avots "Knicks" komandā. Gadījumā, ja arī Porziņģis būtu gatavs spēlēt, Ņujorkas vienība viņu pataupītu pirms trešdien gaidāma mača pret Milvoki "Bucks".

Mačs "Knicks" mājvietā "Madison Square Garden" arēnā sāksies naktī uz otrdienu plkst.2.30 pēc Latvijas laika.

Jau ziņots, ka sestdien Porziņģis Ahileja cīpslas savainojuma dēļ pirmo reizi šosezon izlaida "Knicks" spēli. Komanda par traumas nopietnību un ārstēšanas ilgumu oficiāli nav ziņojusi, taču kluba galvenais treneris Džefs Hornačeks pauda cerību, ka jau nākamajā cīņā Porziņģis būs ierindā.

Šosezon Porziņģis vidēji mačā laukumā pavadījis 34,8 minūtes, kamēr pērn savā debijas sezonas viņš spēlēja aptuveni 28 minūtes cīņā.

Liepājnieks vidēji spēlē šosezon guvis 20,1 punktu, būdams otrs rezultatīvākais "Knicks" komandā un līgā ieņemot 32. pozīciju. Savukārt ar 1,9 bloķētiem metieniem spēlē viņš visā līgā ieņem sesto vietu.

Tāpat Porziņģis vidēji mačā savācis 7,9 atlēkušās bumbas, šajā statistikas rādītājā līgā ieņemot 29. vietu.

"Knicks" komanda zaudējusi jau četros mačos pēc kārtas, kas licis izkrist ārpus izslēgšanas turnīra zonas - ar 16 uzvarām 33 spēlēs tā ieņem devīto vietu Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!