Latvijas basketbolists Mārtiņš Meiers otrdien guva piecus punktus ULEB Eirokausa spēlē, viņa pārstāvētajai Vroclavas "Šlask" komandai piedzīvojot zaudējumu.

"Šlask" savā laukumā ar rezultātu 59:74 (20:20, 15:16, 10:17, 14:21) piekāpās Buloņas "Metropolitans 92" komandai.

Meiers spēlēja 13 minūtes un 26 sekundes, šajā laikā grozā raidot divus no trīs divpunktu metieniem un vienu no diviem "sodiņiem". Jūrmalnieks arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas, trīsreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi un tika pie pieciem efektivitātes koeficienta punktiem.

Polijas komandā ar deviņiem punktiem un 14 atlēkušajām bumbām atzīmējās Kerems Kanters, bet pretiniekiem 15 punktus guva Keits Hornsbi.

Tāpat neveiksmi cieta Rodiona Kuruca pārstāvētā Belgradas "Partizan", kas viesos ar 71:85 (18:21, 14:22, 14:17, 25:25) atzina Ankaras "Turk Telekom" pārākumu.

Kurucs 13 minūšu un 44 sekunžu laikā izpildīja vienu neprecīzu divpunktu metienu, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, pārķēra trīs bumbas, pieļāva vienu kļūdu, divreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi un iekrāja trīs efektivitātes koeficienta punktus.

Belgradas komandā produktīvākais ar 14 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām bija Matiass Lesorts, bet mājiniekiem 20 punktus guva un astoņas rezultatīvas piespēles atdeva Entonijs Klemonss.

Trešdien Kaspara Bērziņa pārstāvētā Panevēžas "Lietkabelis" viesosies pie Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ", bet Kriša Helmaņa pārstāvētā Badalonas "Joventut" izbraukumā cīnīsies ar Hamburgas "Towers".

A grupā "Joventut" un "Partizan" komandām ir pa astoņām uzvarām desmit un 11 spēlēs, kas ļauj aizņemt pirmās divas vietas, "Lietkabelis" ar pieciem panākumiem desmit cīņās ir septītā, bet "Šlask" ar vienu uzvaru desmit dueļos ir devītā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!