Foto: FIBA

Latvijas basketbolista Mareka Mejera pārstāvētā Permas "Parma" trešdien uzvarēja Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eiropas kausa spēlē, bet Artūrs Strautiņš nebija sastāvā, viņa pārstāvētajai Redžo Emīlijas "UnaHotels" zaudējot.

Permas komandas izbraukumā ar rezultātu 92:75 (22:26, 23:21, 23:21, 24:7) uzvarēja Hertogenbosas "Heroes".

Mejeris laukumā pavadītajās 22 minūtēs un 22 sekundēs punktus neguva, bet izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva divas rezultatīvas piespēles, vienu reizi kļūdījās, bloķēja trīs pretinieku metienus, sakrāja trīs personīgās piezīmes, kā arī beidza spēli ar +/- rādītāju +6 un efektivitātes koeficientu četri.

Permas vienībā Artjoms Zabeļins un Artjoms Parahovski izcēlās ar 22 gūtajiem punktiem. Mājinieku komandā, gūstot 20 punktus, rezultatīvākais bija Edons Mačhuni.

Mejera pārstāvētā komanda sešās spēlēs ir izcīnījusi četras uzvaras un C grupā ieņem pašlaik pirmo vietu.

Savukārt Redžo Emīlijas "UnaHotels" izbraukumā ar rezultātu 77:82 (22:14, 14:16, 21:28, 20:24) piekāpās Saragosas "Casademont". Strautiņš nebija iekļauts uzvarētāju vienības sastāvā.

Redžo Emīlijas vienībā rezultatīvākais bija Braients Kroforts, kurš guva 16 punktus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles, bet uzvarētāju komandā ar 12 gūtajiem punktiem izcēlās Stens Okoje.

Strautiņa pārstāvētā komanda ir izcīnījusi četras uzvaras sešās spēlēs un D grupā ierindojas otrajā vietā.

Latvijas trenera Ainara Bagatska vadītā "Kyiv" mājās ar rezultātu 84:62 (23:13, 18:8, 26:17, 17:24) pārspēja Samokovas "Rilski Sportist".

Kijevas komandā rezultatīvākais ar 28 gūtajiem punktiem bija Džeimss Bernards Tomsons, bet viesu rindās ar 19 gūtajiem punktiem un desmit atlēkušajām bumbām izcēlās Alekss Biserovs Semjonovs.

"Kyiv" sešos mačos ir izcīnījusi četras uzvaras sešos mačos, kas ļauj atrasties līderpozīcijās B grupā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!