Foto: F64

Nauris Miezis un Kārlis Lasmanis jaunākajā pasaules 3x3 basketbola rangā ieņem pirmo un otro vietu, otrdien vēsta Starptautiskā Basketbola federācija (FIBA).

Miezis, kurš pakāpies no otrās uz pirmo vietu, sakrājis 653,628 punktus. Otrajā vietā ar 649,536 punktiem ir Lasmanis, kurš iepriekšējā rangā bija trešais, bet uz trešo pozīciju ar 645,048 punktiem noslīdējis Serbijas basketbolists Strahinja Stojačičs.

Agnis Čavars ar 559,836 punktiem ieņem astoto vietu. Par piecām vietām zemāk nekā iepriekš noslīdējis Edgars Krūmiņš (26.), bet Artūrs Strēlnieks saglabāja savu pozīciju un atrodas par vienu vietu zemāk (27.).

Vēl labāko simtniekā ir Guntars Strāķis, kurš ieņem 84.vietu.

Komandu vērtējumā "Rīga" atkāpusies uz ceturto vietu, piekāpjoties līdervienībai Serbijas "Ub" un Beļģijas "Antwerp" un Serbijas "Liman", kuras ieņem attiecīgi otro un trešo pozīciju.

Sievietēm labākā Latvijas spēlētāja Janeta Rozentāle ieņem 65.vietu, 67.vietu - Raivita Koreņika, 75.vietu - Anete Blūma un 122.vietu - Laura Okuņeva.

Pirmajā vietā joprojām ir spāniete Sandra Igeravide, kurai seko vācietes - Sonja Greinahere un Svenja Brunkhorsta.

U-23 rangā no latviešiem visaugstāk ir Niks Niklāvs Višņēvičs, kurš ieņem 21.pozīciju, bet sieviešu konkurencē šajā vecuma grupā 20.vietu ieņem Rozentāle, kurai seko Koreņika.

U-18 rangā Gatis Leiskins ieņem 60.vietu, bet sievietēm Marta Blūma ierindojas 98.pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!