Foto: Gata Pabērza kolāža

Dzīvi mainoša pieredze nav kas tāds, kas ar mums notiek ikdienā. Pagājušajā nedēļā sakrita apstākļi sporta medijā MVP aprakstīt uzreiz divus šādus gadījumus. Labā ziņa – šodien atkal smaidīt spēj abi šo stāstu varoņi.

'Bija jāmācās dzīvot no jauna...' Patrīcija Eiduka par izaicinošo dzīvi pēc tēva nāves

Foto: LETA

Mēdz teikt, ka tas, kas mūs nesalauž, padara mūs stiprākus. Patrīcija Eiduka aizvadītā gada laikā izgājusi cauri vairākiem elles lokiem, taču šodien stāv staltu muguru un gatava doties tālāk. "Dzīve turpinās. Tas ir pats galvenais," MVP teic, iespējams, šobrīd labākā Latvijas sportiste ziemas sporta veidos. Emocionāls stāsts par pārdzīvoto un to, kas gaida priekšā.

Lasīt vairāk

'Augstas riska pakāpes gājiens.' Vai naturalizēts spēlētājs pacels spārnos Latvijas basketbolu?

Foto: DELFI kolāža

Benzīntankā pavirši nomesta izsmēķa efektu šonedēļ uz brīdi raisīja publiskajā vidē izmukusī ziņa par Latvijas Basketbola savienības iespējamo interesi pirms nākamgad gaidāmā Pasaules kausa pastiprināt valstsvienības rindas ar kādu naturalizētu spēlētāju. Ažiotāžu ātri vien noklusināja funkcionāru vēstījums, ka ziņas neatbilst patiesībai, tomēr nav dūmu bez uguns – to šoreiz apliecina arī MVP rīcībā jau kādu laiku esošā informācija. Tāpēc nolēmām "pamērīt temperatūru" basketbola sabiedrībā – pajautājot piecu gudro prātu domas par šādu varbūtību.

Lasīt vairāk

Aizgāja pačurāt un atgriezās pēc 11 gadiem. Šveices futbola līdzjutēja neticamais stāsts

Foto: DELFI kolāža

Ikvienam futbola fanam būs kāds amizants stāsts par došanos līdzi savai komandai uz svešu valsti. Taču diez vai kāds no tiem būs trakāks, dīvaināks un vienkārši neticamāks par šveicieša Rolfa Bantla piedzīvoto. 2004. gada vasarā viņš devās uz Milānu atbalstīt FC "Basel" komandu UEFA Čempionu līgas turnīra spēlē, taču dzimtenē atgriezās tikai pēc vairāk nekā desmit gadiem...

Lasīt vairāk

Vēl pagājušajā nedēļā mums bija zīmīgs skaitlis trīs: par trim it kā nesavienojamām lietām – Pasaules kausu futbolā, TTT klubu basketbolā un hokeja vārtsargu Elvi Merzļikinu –, kas kaut kā tomēr saguļ savās vietās sporta pasaules globālajā cepeškrāsnī, komentāra sleju uzrakstīja Armands Puče, savukārt trīs problēmas, par kurām jārunā, lai saprastu, kāpēc neveiksmi cieta Mika Šūmahera pirmais mēģinājums iet slavenā tēva pēdās, bizē sapina Jānis Bendziks.

Kas gaidāms "MVP"

Šonedēļ plānos atkal drūzmējas sporta spēļu vaļi: būs gan basketbols – ar Igora Miglinieka piedzīvojumiem Ķīnā un tēmas turpinājumu par ārzemnieka naturalizēšanu Latvijas izlasē, gan futbola tēmas, sekojot notikumiem Katarā, gan arī hokejs, kur pēc savainojuma sadziedēšanas efektīvi ierindā atgriezies Teodors Bļugers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!