Foto: F64

Sākusies gada tumšākā nedēļa, un ne velti mēdz teikt, ka zināšanas ir gaisma. Arī zināšanas par to, kas patiesībā notiek Latvijas sporta saimniecībā. Un, ja sekojam šīm paralēlēm – digitālais žurnāls MVP pēc labākās sirdsapziņas dara visu, lai šajā tumšajā laikā teju ik dienas sarūpētu kādu stariņu! Daži no tiem pagājušajā nedēļā gan izgaismoja ne tos sakoptākos pašmāju sporta telpas nostūrus.

Bijušais Dukura audzēknis: Dzirdot tik daudz melu, es nevaru klusēt

Foto: Romāns Kokšarovs/F64

"Pēdējās dienās bijis sāpīgi noklausīties melos, kas izskanējuši. Uzskatu, ka šajā situācijā nedrīkstu klusēt..." savu sakāmo iesāk bijušais skeletona braucējs Ivo Šteinbergs. Viņa komentārs par bobsleja un skeletona publisko kašķi paver dažas aizkulises un ļauj bez aizkariem ielūkoties pa virtuves logu. Un sportists zina, ko runā – jo šajā telpā pavadījis piecus gadus...

Lasīt vairāk

Armands Puče: ...un bedres dibenā – 30 miljoni?

Foto: Dmitrijs Suļžics/F64

Šajās nedēļās aktuālo renes sporta saimniecības skaļo inventarizāciju ar tikai sev raksturīgo piparoto precizitāti izanalizējis arī Armands Puče, trāpīgi izgaismojot visus šajā izrādē darbojošos personāžus, viņu vēsturiskās attiecības, tagadnes dēmonus un nākotnes ilūzijas. Un visam pa vidu – 30 miljonu...

Lasīt vairāk

'Uzdāviniet man Ziemassvētkos Kanelo Alvaresu!' Ričards Bolotņiks gatavs iet līdz galam

Foto: Vladislavs Proškins/F64

Latvijas bokss – tas vairs nav tikai Mairis Briedis. Būt vai nebūt – tā par Ričarda Bolotņika karjeru uz profesionālā boksa lielās skatuves runāja pirms "Golden Contract" finālmača Lielbritānijā. Un viņš pateica skaļu – būt! Intervijā MVP bokseris atklāj savu personību, neparastos dzīves līkločus ceļā uz profesionālo karjeru, neslēpj savus sapņus, bailes un ieceres. Nākamais boksa pasaules čempions no Latvijas? Pats Ričards tic – jā!

Lasīt vairāk

Vēl pagājušās nedēļas ietvaros sanāca ieskatīties gan basketbola spēles pagātnē, gan – tās nākotnē. Pagātnē – atsaucot atmiņā patiesi izcilās Rīgas ASK komandas slavas gadus pagājušā gadsimta piecdesmitajos, kad latviešu puikas ar Valdmani, Muižnieku, Hehtu un, protams, Lielo Jāni Krūmiņu priekšgalā valdīja ne tikai PSRS, bet arī Eiropas laukumos. Nākotnē – iepazīstinot ar kādu šobrīd vēl tikai 16 gadus vecu puiku, kuram oranžās bumbas speciālisti Ziemeļamerikā vienbalsīgi paredz superzvaigznes karjeru, kāda bijusi pa spēkam vien dažiem šās spēles vēsturē.

Kas gaidāms "MVP"

Nākamajā nedēļā pētīsim pirmās mums saistošās kustības NBA gaidāmās sezonas izrādē, no renes sporta seifa pārcelsimies un pievērsīsim miljoniem kādā citā pie mums ļoti apspriestā sporta veidā, būs kāds interesants portrets, kā arī jau iepriekš solītais, bet pēcāk citus materiālus laipni pa priekšu palaidušais stāsts par nabaga "slaucamajiem" jauno sportistu vecākiem – jo hokejs diemžēl ne tuvu nav vienīgais sporta veids, kur norisinās ne tās godīgākās aizkulišu mahinācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!