Foto: Gata Pabērza kolāža

Sakrita tā, ka pagājušajā nedēļā sporta medijs MVP uzdeva vairākus jautājumus – jau virsrakstos. Atbildes patika ne visiem, raisot ne vienu vien saspringtu situāciju aizkulisēs un sociālajos tīklos. Kas tur bija tik traks? Spriediet paši.

Shēma 'neizgāja cauri'... Kāpēc patiesībā izjuka Ķīnas iekarotāju plāni 3x3 basketbolā

Foto: F64

3x3 basketbolā situācija laukumā mainās strauji – pamirkšķini acis un jau esi spiests noskatīties, kā pretinieks iemet vieglus punktus no groza apakšas. Taču temps un intensitāte šo sporta veidu raksturo arī notikumos, kas risinās ārpus laukuma robežām. Vienu dienu skaļi pavadām olimpiskos čempionus uz Ķīnu, jau nākamajā klusi sagaidām atgriežamies. Kas notika?

Lasīt vairāk

'Jau būtu vairāki 'Grand Slam' tituli...' Sportisti un virssvars – vienam palīdz, citu bremzē

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Vizuālas pazīmes liecina par palielinātu ķermeņa svaru, MVP atzīst Latvijā atzīta sporta ārste, kura daudz pētījusi sportistus ar virssvaru, bet bijušais treneris ir vēl kategoriskāks: "Ja Aļona būtu labākā tonusā, viņai jau būtu vairāki "Grand Slam" tituli, esmu 100% par to pārliecināts.". Delikāta tēma, atsevišķos gadījumos netaktiska un nepieņemama, taču profesionālajā sportā ķermenis ir darba instruments, un jārēķinās, ka fani to tieši tā arī vērtēs...

Lasīt vairāk

'Gribi atgriezties? Kārtis galdā!' Vai Mikam Indrašim šopavasar ir vieta Latvijas hokeja izlasē

Foto: LETA

Mika Indraša iekļaušana starp Latvijas hokeja izlases kandidātiem drīzumā gaidāmajam pasaules čempionātam raisījusi atšķirīgas reakcijas – vieniem atceroties viņa jāvārdu Maskavas "Spartak" klubam, bet otriem tikmēr uzsverot nenotikušo pievienošanos šai komandai. Melns vai balts? Vai varbūt pelēks un – "viss nav tik viennozīmīgi"? Pieci jautājumi pieciem sporta vides pārzinātājiem.

Lasīt vairāk

Vēl aizvadītajā nedēļā, vēl pirms IZM paspēja noraut rokas bremzi, Raimonds Rudzāts prātoja, vai Andai Čakšai būtu jāatvainojas Tomam Skujiņam, savukārt Andrejs Siliņš uzrakstīja par to, kā pasaules jaunākā un trūcīgākā valsts Dienvidsudāna bijušā Lielbritānijas izlases līdera uzraudzībā izcīnīja tiesības debitēt basketbola Pasaules kausā.

Kas gaidāms "MVP"

Kamēr IZM gaiteņos vēl nav nosēdušies putekļi pēc kritiena uz LOK nomestās banāna mizas, tēmu turpinām – šoreiz ar Armanda Pučes sleju, kas piedāvā izkapti nedaudz atšķirīgu skatu uz situāciju. Būs stāsts par vēl vienu spēlētāju, kurš turpmāk mēģinās būs treneris, mazliet degvielas smaržas no F-1 pasaules un svaiga gaisa no citām ātrumu sacīkstēm, preparēsim futbola biznesu un uzmetīsim trīs saujas smilšu kādam pašmāju sporta nelaiķim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!