Foto: Gata Pabērza kolāža

Pagājušajā nedēļā sporta medijs MVP turpināja izgaismot notikumus, kas pirms vairākiem gadiem risinājās starp basketbola treneri un viņa nepilngadīgo audzēkni – gan sniedzot liecības policijā, gan atklājot jaunas derdzīgā stāsta detaļas lasītājiem. Kamēr treneris visu noliedz, arvien vairāk meiteņu gatavas atklātībai...

'Bijām jaunas un dumjas, bet viņam bija jāsaprot...' Steļmaha stāstu papildina jaunas liecības

Foto: Shutterstock

Pirms pāris nedēļām, reaģējot uz MVP rakstu, kurā bijušās audzēknes stāstīja par viņa personības ēnas pusēm, basketbola treneris Andris Steļmahs pārtrauca klusēšanu. Viņš agresīvi noliedza viņam izteiktās apsūdzības, un pagājušajā nedēļā to pašu krietni zemākos toņos atkārtoja televīzijas kameru priekšā. Šāda trenera rīcība pamudinājusi runāt arī citas meitenes, turklāt vairums no viņām gatavas izteikties publiski un nevairoties atklāt savu identitāti...

Lasīt vairāk

Uzticami kareivji slepkavu dienestā jeb kāpēc Krievijas sportisti nekad nebūs 'neitrāli'

Foto: AP/Scanpix/LETA

Krievija ļoti grib piedalīties olimpiskās spēles, kas nākamgad notiks Parīzē. Starptautiskā olimpiskā komiteja spērusi soli pretī, taču runā par priekšnosacījumiem: atlētiem esot jābūt neitrāliem un tie nedrīkst atbalstīt savas valsts asiņaino invāziju Ukrainā – tādā gadījumā šie krievi mīlestības pilsētā būs izpelnījušies ieeju pa parādes durvīm un nostādīti blakus tiem, kuri cietuši gan no viņu lodēm un terora, gan dopinga visatļautības. Tomēr reālajā pasaulē šī misija ir neiespējama.

Lasīt vairāk

'Viens no labākajiem grants posmiem čempionātā!' WRC uzliek kvalitātes latiņu Liepājai

Foto: tet Rally Latvia

Pasaules rallija čempionāts (WRC) ir otrs lielākais un nozīmīgākais autosporta seriāls pasaulē aiz F-1. Par augstākā līmeņa autošosejas sacensību rīkošanu Latvija var nesapņot (lai gan... sarīkot varētu, ja būtu atbilstoša iespēja), bet WRC uzņemsim jau nākamgad. Kāpēc Latvijai tika dota šī iespēja, un ko WRC no mums sagaida, intervijā portālam MVP stāsta WRC sporta direktors Peters Tule.

Lasīt vairāk

Vēl pagājušajā nedēļā Oļegs Latiševs mums pastāstīja aizkulises no pirmās spēles savā tiesneša karjerā, kas netika pabeigta – neseno kauju Madridē, kurā komanda pret komandu rēķinus ar dūrēm kārtoja "Real" un " Partizan" (abu Eirolīgas ceturtdaļfinālā uzvarētājs vēl nav noskaidrots...). Tāpat uzrakstījām pastāstu par Stenlija kausu un to, kādas izredzes uz tā šopavasar ieraudzīt otrā latvieša uzvārdu – protams, ja Lasvegasas "Golden Knights" izcīnīs trūkstošās septiņas uzvaras un Teodors Bļugers taps par leģitīmu kandidātu uz šādu godu.

Kas gaidāms "MVP"

Būtu savādi, ja nedēļa, kad Rīgā sākas hokejs, nepaietu hokeja zīmē. Būs stāsts par kādu hokejistu, kurš atgriezies Latvijas izlasē pēc ilgāka ceļojuma pa karjeras tumšākajiem stūriem, būs arī par kādu citu – kam šis būs pirmais pavasaris jau kā bijušajam valstsvienības balstam, bet tam visam ievadā – Armanda Pučes skats uz šopavasar ap mums notiekošo. Šonedēļ turpināsim ceļu arī uz gaidāmo Latvijas debiju basketbola Pasaules kausa turnīrā, un maratona noskaņās – vēl paskriesim kopā ar kādu unikālu dāmu pasaules mērogā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!