Foto: Gata Pabērza kolāža

Aizvadītā nedēļa sporta medijā MVP bija īpatnēja – šķiet, pirmoreiz teju trīsarpus gadu laikā piecu dienu nogrieznī sastapās trīs intervijas. Turklāt kādas! Lukas Banki viedoklis par iespējām Latvijas izlasei naturalizēt kādu basketbolistu, Anastasijas Sevastovas pieņemtais lēmums četrus mēnešus pēc meitiņas laišanas pasaulē atgriezties tenisa kortā, Paula Jonasa atziņas par mentālajām cīņām, ko neplānoti izprovocējis šās motokrosa sezonas sākums... Saldais ēdiens sporta gardēžiem.

Negulētas naktis, ārkārtas plāns un naturalizācijas 'būt vai nebūt'. Intervija ar Luku Banki

Foto: LETA

Neapstrīdami pavasara vēstneši – applūdušas palienes, bedrainas ielas un Latvijas basketbola izlases galvenā trenera Lukas Banki intervija MVP. Šogad – brīdī, kad vienu kabatu silda ceļazīme uz Pasaules kausu, bet otru spiež ārstu spriedums par dažu atslēgas spēlētāju piespiedu brīvlaišanu no tā...

Lasīt vairāk

'Jūtu, ka visu neesmu izdarījusi.' Anastasijas Sevastovas otrā atgriešanās

Foto: F64

Anastasija Sevastova ir viena no visu laiku populārākajām Latvijas sportistēm pasaules mērogā, taču dzimtenē pēdējo 15 gadu laikā uzturējusies maz un no vietējā mēroga publicitātes centusies distancēties. Šajā ziņā nekas daudz nav mainījies. Taču ar četrus mēnešus veco meitiņu Aleksandru korta malā un bez skaļiem lozungiem, viņa palēnām kaldina savu otro atgriešanos tenisā. "Es vienmēr esmu labi spēlējusi tenisu," Nastja savos atgriešanās plānos avantūru nesaskata.

Lasīt vairāk

'Labāk par to nedomāt...' Pauls Jonass sezonas sākumā cīnās ar pagātnes rēgiem

Foto: Publicitātes foto

"Ja ir šādi, tad labāk eju ganīt aitas vai gulēt pludmalē..." pēc pasaules čempionāta otrās sacīkstes "Standing Construct Honda" komandas menedžerim atzinās tās līderis Pauls Jonass. Varbūt tobrīd virsroku ņēma emocijas, žilbinošs sezonas starts patiesībā nemaz netika gaidīts, tomēr riskēt ar savu sprandu tāpat nav patīkami... Par savām pagaidām neatšifrētajām attiecībām ar "Honda" močiem, izmaiņām uzticamāko cilvēku lokā, iekšējām bailēm, motivācijas krīzi pērn un ģimenes lomu tās pārvarēšanā, kā arī mērķiem motokrosā un plāniem dzīvē – intervijā.

Lasīt vairāk

Vēl pagājušajā nedēļā Armands Puče savā jaunākajā slejā vadīja kalkulatorā komunālos rēķinus un hokeja čempionāta izmaksas, un – nu, neiet kopā! Savukārt Toms Ģigulis lūkoja saprast, vai slavenos "Red Bull" spārnus Pirmajā formulā aplauzīs abu tās pilotu savstarpējās grūstīšanās, jo nav gluži Airtons Senna un Alēns Prosts, bet – kaut kas tajā enerģijas dzēriena bundžā pamazām rūgst...

Kas gaidāms "MVP"

Pēcsvētku nedēļu jau esam iesākuši ar plašāku stāstu par šobrīd spēcīgāko latvieti uz planētas Zeme – spēkavīru Aivaru Šmauksteli, kurš viņmēnes laboja veselus trīs Ginesa rekordus. Tradicionālajā ikmēneša MVP diskusijā Raimonds Rudzāts šoreiz aicinās pie galda vieglatlētikas pārstāvjus – lai kopīgi kārtīgi izrevidētu sporta karalienes pūru un šās monarhijas izredzes vispār. Izgaismosim kādu tumšu noslēpumu basketbola saimniecībā, analizēsim Kristapa Porziņģa septīto sezonu NBA, kā arī pavērsim priekškaru intrigās, kas ieskauj šobrīd notiekošo cīņu par pasaules šaha troni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!