Foto: Gata Pabērza kolāža

Pagājušajā nedēļā sporta medijs MVP iekustināja lavīnu. Visticamāk, zem tās būs cietušie, taču – citādi nevar. Tiktāl novedusi atbildīgo cilvēku noziedzīgā bezdarbība, kuras iemeslus grūti saprast.

Dzēra, kliedza, pavedināja... Kāpēc turpināja plaukt trenera Steļmaha karjera basketbolā

Foto: Shutterstock

Basketbola treneris Andris Steļmahs sev pievērsa uzmanību, kad tika pieķerts krāpjoties spēles laikā. Pamazām šķetinot pavedienu pēc pavediena, kļuva skaidrs, ka tā bijusi tikai aisberga virsotne. Basketbola vide, kas visu zināja un saprata, noraudzījās klusējot...

Lasīt vairāk

Armands Puče: Tikmers apēd sevi

Foto: Dmitrijs Suļžics/F64

"Tikmeru neviens negrib nomest. Viņam gribēja atriebties. Un tas – izdevās," pārliecināts Armands Puče. Pagājušās nedēļas slejā – viņa skatījums uz satricinājumiem Latvijas olimpiskajā ģimenē. "Vieniem šī situācija patika tāpēc, ka viņi redzēja pašu kritiena brīdi. Otri saberzēja rokas, jo pārdales process nekad nepaliek bez pārdalītāja. Trešie neko nesaprata. Ceturtajiem bija vienalga. Tagad vajadzētu nākt piektajam – kas sistēmu mainītu. Taču pagaidām Latvijas sporta sabiedrībai tas nav paceļami..."

Lasīt vairāk

MVP diskusija: Karaliene izdzīvošanas režīmā – kas glābs Latvijas vieglatlētiku?

Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

Sporta karaliene vieglatlētika – Latvijā ja ne gluži kaila, tad trūcīgi ģērbta gan. Raimonds Rudzāts uz atklātu diskusiju nosēdināja pie galda LVS ģenerālsekretāru Dmitriju Miļkeviču, vieglatlētikas treneri Raivi Maķevicu, kārtslēcēju un treneri Mareku Ārentu un IZM parlamentāro sekretāru Kārli Strautiņu. Par "YouTube" treneriem, galvaspilsētas talantu kapsētu, mēmajiem lobijiem, tukšvārdīgajiem mēriem, un apstākļiem, kad pat Rīgas Sporta manēža šķiet kā grezna pils...

Lasīt vairāk

Vēl pagājušajā nedēļā pastāstījām par Aivaru Šmauksteli, kurš ikdienā strādā par pārdevēju, bet ārpus tā tiek dēvēts par vienu no planētas spēcīgākajiem cilvēkiem, un martā uzstādīja trīs jaunus Ginesa rekordus, kā arī par Endiju van der Meidi – savulaik vienu no talantīgākajiem pussargiem visā Eiropas futbolā, kurš neizturēja daudzos profesionālā sporta kārdinājumus, kas salauza viņa karjeru.

Kas gaidāms "MVP"

Šonedēļ divas no jau viņnedēļ pasolītajām lietām – analizēsim Kristapa Porziņģa septīto sezonu NBA, kā arī pavērsim priekškaru intrigās, kas ieskauj šobrīd notiekošo cīņu par pasaules šaha troni. Būs arī tāds mūsu platuma grādiem eksotisks sporta veids kā frisbijs, ielūkosimies kazarmās, kā arī aprunāsimies ar vienu no Latvijas hokeja labākajiem spēlētājiem, kura karjera šogad iebuksējusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!