Foto: Mango

Lai arī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Jūtas "Jazz" ar Andri Biedriņu sastāvā vēl nav aizvadījusi ne vienu spēli, tomēr par latvieti līgas apskatnieki izteikuši pāris ne pārāk glaimojošus vārdus.

"Jūtas "Jazz" nevēlas būt laba komanda, jo tā iemainīja Andri Biedriņu un Ričardu Džefersonu," savā "Youtube" raidījumā sacīja Ziemeļamerikā pazīstamais NBA apskatnieks Bils Simons, kurš vēlāk arī pajokoja par šo abu basketbolistu nespēju spēlēt, un ka abus vajadzēs ratiņos izstumt no arēnas.

""Warriors" komanda ļoti paveicās, ka viņi spēja atbrīvoties no Biedriņa līguma," izteicās bijušais NBA spēlētājs Džeilens Rouzs.

Tikmēr "Jazz" treneris Tairons Korbins iepriekš slavēja latvieša darba ētiku, kamēr kluba ģenerālmenedžeris Deniss Lindsijs uzteica viņa spējas aizsardzībā.

Kā ziņots, pats Biedriņš ir priecīgs par atrašanos "Jazz" komandā, un viņš ļoti cer, ka tas ļaus viņam atgūt pārliecību par savām spējām.

Naktī uz trešdienu "Jazz" aizvadīs pirmo pārbaudes spēli pirms jaunās sezonas, spēkojoties ar Biedriņa iepriekšējo komandu Goldensteitas "Warriors".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!