Foto: AP/Scanpix
Neizteiksmīgā snieguma dēļ latviešu spēlētājam Andrim Biedriņam Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriors" spēles būtu jāuzsāk no rezervistu soliņa, uzskata "Comcast" apskatnieks Mets Šteinmecs.

Šteinmecs ir pārliecināts, ka tam jānotiek jau trešdien, kad vienība viesos spēkosies ar Vašingtonas "Wizards".

Kā ziņots, otrdien "Warriors" ar 100:109 izbraukumā zaudēja Indiānas "Pacers" komandai, bet Biedriņš spēlēja tikai 13 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā garām grozam raidīja visus četrus divpunktu metienus, bet izcīnīja piecas atlēkušās bumbas. Šī bija jau ceturtā reize šosezon, kad Biedriņš palicis bez gūtiem punktiem.

"Viņš uzbrukumā aizmeta garām vairākus vieglus metienus no groza apakšas, kā arī slikti nospēlēja aizsardzībā," raksta Šteinmecs. "No pēdējām astoņām spēlēm Biedriņš piecās guvis pa diviem punktiem, divās pa četriem, bet vienā - nevienu punktu."

Apskatnieks prognozē, ka Biedriņa vietā sākumsastāvā dosies līgas debitants Ekpe Jūdo, kurš komandas spēlei varētu piešķirt papildus enerģiju.

Biedriņš šosezon sākumsastāvā uzsācis visas 50 "Warriors" komandas spēles, kurās piedalījies. Tikmēr ceturtā numura pozīcijā "Warriors" vienībā spēlē Deivids Lī, kurš arī piedalījies 50 cīņās un visas uzsācis sākumsastāvā.

Šteinmecs pieļāva iespēju, ka arī Lī maču varētu uzsākt piektā numura pozīcijā. Tāpat viņam nebūtu nekas pret to, ja Biedriņš un Jūdo spēlētu vienlaicīgi, tomēr "ja vien Biedriņš maču sāktu no rezervistu soliņa".

Kopumā Biedriņš 50 spēlēs vidēji laukumā pavadījis 24,8 minūtes, kurās guvis 5,4 punktus un izcīnījis 7,8 atlēkušās bumbas, kā arī nopelnījis 3,5 personīgās piezīmes.

NBA Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" ar 26 uzvarām 59 spēlēs ieņem 12.pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!