Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione Milvoki "Bucks" jauno sezonu iesākusi ar uzvaru, savā laukumā ar rezultātu 127:104 pieveicot Bruklinas "Nets".

Pirms sezonas pirmā mača "Bucks" par godu izcīnītajam titulam oficiālā ceremonijā saņēma NBA čempionu gredzenus, un Milvoki komanda to atzīmēja ar panākumu.

Uzvarētāju labā Jannis Adetokunbo guva 32 punktus, izcīnīja 14 atlēkušās bumbas, izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles un bloķēja divus pretinieku metienus. Kriss Midltons pievienoja 20 punktus un deviņas atlēkušās bumbas, bet tikpat punktus guva arī Pets Konotons. "Bucks" rindās otro puslaiku nespēlēja pamatsastāva saspēles vadītājs Drū Holidejs, kurš paspēja samest 12 punktus.

"Nets" sastāvā 32 punktus guva Kevins Durants, kuram arī 11 atlēkušās bumbas, savukārt Džeims Hārdens izcēlās ar 20 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un astoņām piespēlēm.

Bruklinas vienībai šajā mačā nepalīdzēja Kairijs Ērvings, kurš atteicies vakcinēties pret Covid-19.

Citā mačā jaunās sezonas pirmajā spēļu dienā Goldensteitas "Warriors" izbraukumā ar 121:114 pieveica Losandželosas "Lakers".

Stefans Karijs bija rezultatīvākais spēlētājs "Warriors" sastāvā, gūstot 21 punktu, izdarot 10 piespēles un izcīnot 10 atlēkušās bumbas. Džordans Pūls pievienoja 20 punktus, Nemanja Bjeļica izcēlās ar 15 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām, bet 15 punktus guva arī Deimions Lī. "Lakers" komandu neglāba Lebrona Džeimsa un Entonija Deivisa rezultatīvais sniegums. Džeimsa kontā 34 punkti un 11 atlēkušās bumbas, bet Deiviss sakrāja 33 punktus un 11 atlēkušās bumbas. Neviens cits Losandželosas kluba spēlētājs nesasniedza vismaz 10 gūto punktu robežu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!