Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā pirmdien Goldensteitas "Warriors" ar rezultātu 126:91 pārliecinoši pārspēja Klīvlendas "Cavaliers", tādējādi revanšējoties par zaudējumu abu komandu šīs sezonas pirmajā tikšanās reizē.

"Warriors" sastāvā rezultatīvākais bija Klejs Tompsons, kurš sameta 26 punktus, 21 punktu guva Kevins Durants, bet Stefana Karija kontā 20 punkti un 11 piespēles. Savukārt Dreimons Grīns izcēlās ar 11 punktiem, 13 atlēkušajām bumbām un 11 rezultatīvām piespēlēm.

Lebrons Džeimss guva 20 punktus un bija rezultatīvākais spēlētājs "Cavaliers" komandā, bet 17 punktus pievienoja Kairijs Īrvings.

"Warriors" šajā spēlē salīdzinoši ātri ieguva desmit punktu pārsvaru, bet vēl vairāk no sīvajiem pretiniekiem šī komanda atrāvās otrajā ceturtdaļā. "Warriors" pirmā puslaika izskaņā veica izrāvienu 20:5 un pēc pirmā puslaika atradās vadībā ar 78:49. Spēles turpinājumā Džeimsam uz "Cavaliers" atkal atgūties neizdevās, un mača otrā puse tika aizvadīta bez īstas intrigas.

Iepriekšējo reizi abas komandas tikās Ziemassvētkos, kad dramatiskā cīņā "Cavaliers" ar pēdējo sekunžu metienu ar rezultātu 109:109 izcīnīja uzvaru.

NBA Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" ar 35 uzvarām un sešiem zaudējumiem ir pirmajā vietā, bet Austrumu konferences līdervienībai "Cavaliers" ir 29 uzvaras un 11 zaudējumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!