Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) uz divām spēlēm diskvalificējusi Filadelfijas "76ers" centra spēlētāju Džoelu Embīdu un Karlu Entoniju Taunsu no Minesotas "Timberwolves", vēsta līga.

Trešdien NBA regulārā čempionāta spēlē starp "76ers" un "Tiberwolves" Embīds un Taunss uzsāka asumus un saķērās, tomēr viens otram nespēja izdarīt sitienus. Tiesneši abus karstgalvjus izraidīja abus no spēles.

Pēc tam abi basketbolisti turpināja vārdu apmaiņu sociālajos tīklos. Lai arī Embīds pieļāva, ka viņš netiks diskvalificēts, jo neizdarīja nevienu sitienu, tomēr līga lēma citādāk.

Pirmais abus kaušļus centās izšķirt "76ers" basketbolists Bens Simonss, kurš vienā brīdī apķēra Taunsu ap kaklu gluži kā žņaudzot pretinieku. Lai gan "76ers" uzskata, ka Simonss incidentā centies izšķirt kaušļus, "Timberwolves" iebilst un norāda uz video redzamo, ka Simonss centies pretinieku žņaugt. Simonss netika sodīts.

Šajā sezonā Embīds vidēji spēlē gūst 23,3 punktus un izcīna 10,3 atlēkušās bumbas, bet Taunss savai komandai palīdz ar 27,3 punktiem un 11,5 atlēkušajām bumbām.

View this post on Instagram

I aIN't nO BiTcH RaiSeD ARoUnD LiOnS 🧢🧢🧢🧢🧢🧢 🤡🤡🤡🤡🤡🤡 #BitchTalk
A post shared by Karl-Anthony Towns (@karltowns) on Oct 30, 2019 at 10:34pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!