Foto: AFP/Scanpix
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāts spēlē pirmdien Andris Biedriņš neguva nevienu punktu un palika arī bez izcīnītām atlēkušām bumbām, bet viņa pārstāvētā vienība Goldensteitas "Warriors" viesos ar 119:129 (20;35, 39:36, 25:36, 35:22) zaudēja Sakramento "Kings".

Biedriņš nospēlēja 15:10 minūtes, bet otro maču pēc kārtas palika bez gūtajiem punktiem. Biedriņš mačā aizmeta garām trīs divpunktu metienus, pārtvēra divas piespēles un nopelnīja četras personiskās piezīmes.

Tā ir sestā reize sezonā, kad Biedriņš nespēj gūt punktus NBA spēlē, un otrā reize, kad viņš neizcīna nevienu atlēkušo bumbu, taču vēl ne reizi latviešu centram abos šajos rādītājos vienā spēlē nav bijusi nulle.

"Kings" komandai pamatus uzvarai ielika divi spēlētāji – Markuss Tortons un Samjuels Dalemberts, kuri sasniedza personiskos rezultativitātes rekordus. Tortons guva 42 punktus, bet Dalemberts guva 27 punktus un izcīnīja 16 atlēkušās bumbas. "Warriors" rindās rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Els Tortons.

NBA Rietumu konferencē "Warriors" ar 30 uzvarām un 37 zaudējumiem saglabā 12.vietu, bet no astotās vietas, kas kā pēdējā garantē vietu izslēgšanas spēlēs, komandu šķir septiņas uzvaras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!