Foto: Reuters/Scanpix/LETA

ASV Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) vīriešu basketbola turnīra spēles būs skatāmas arī Latvijā, un tās būs redzamas "TV3 Sport" kanālos un nākamās paaudzes televīzijā "Go3", informēja uzņēmums.

Mediju grupa "TV3 Group" un "ESPN Sports Media" uz vairākiem gadiem noslēgusi ekskluzīvu vienošanos par apraides nodrošināšanu Baltijā. Līdz ar to NCAA vīriešu basketbola aktualitātes būs redzamas Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Regulārās sezonas laikā skatītāji varēs vērot četras spēles katru nedēļu, savukārt "Marta trakuma" jeb izslēgšanas spēļu laikā būs iespēja izbaudīt visas spēļu kārtas, nepalaižot garām nevienu no svarīgākajiem mačiem ar daudzsološāko basketbola prospektu līdzdalību. Papildus tiks nodrošināti spilgtākie momenti, intervijas, spēlētāju profili un arhīvu materiāli. Basketbola faniem tā ir ekskluzīva iespēja sekot līdzi uzlēcošo zvaigžņu gaitām, informēja uzņēmums.

No Latvijas basketbolistiem NCAA šosezon startē seši spēlētāji – Francis Lācis, kura pārstāvētā Orāla Robertsa universitātes komanda aizvadītajā sezonā "Marta trakuma" ietvaros pārsteidzoši iekļuva 16 stiprāko komandu skaitā, Davids Atelbauers, Nikolajs Atanasovs, Kristians Freibergs, Rainers Hermanovskis un Matīss Kulačkovskis.

"Mēs esam gandarīti par panākto vairāku gadu ekskluzīvo vienošanos ar "ESPN Sports Media". "Marta trakuma" turnīrs ir viens no populārākajiem televīzijā pārraidītajiem sporta notikumiem pasaulē. Tā ir aizraujoša iespēja sekot līdzi arī labāko Baltijas jauno talantu gaidām, tāpēc esmu pārliecināts, ka basketbola fani to novērtēs," pauda TV3 grupas Partnerattiecību un sporta vadītājs Baltijas valstīs Raimonds Zeps.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!