Foto: AFP/Scanpix
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vadība ceturtdien paziņoja gaidāmās Zvaigžņu spēles rezervistus.

Sešiem basketbolistiem šī būs pirmā NBA Zvaigžņu spēle viņu karjerā, bet tādiem līgas veterāniem kā Kobem Braientam un Timam Dankanam šī būs attiecīgi 15. un 14 Zvaigžņu spēle.

Atgādinām, ka Rietumu konferences sākumsastāvā izies "Lakers" spēlētāji Dvaits Hovards un Braients, Losandželosas "Clippers" pārstāvji Kriss Pols un Bleiks Grifins un Oklahomsitijas "Thunder" basketbolists Kevins Durants.

Savukārt Rietumu konferences rezervisti būs Džeimss Hārdens (Hjūstonas "Rockets"), kuram šī būs debija Zvaigžņu spēlē, Lamarkus Eldridžs (Portlendas "Trail Blazers"), Deivids Lī (Goldensteitas "Warriors") un Zeks Rendolfs (Memfisas "Grizzlies"), Rasels Vestbrūks ("Thunder") un Tonijs Pārkers un Tims Dankans no Sanantonio "Spurs".

Austrumu konferences pamatsastāvā būs Lebrons Džeimss un Dveins Veids no Maiami "Heat", Ņujorkas "Knicks" spēlētājs Karmelo Entonijs, Kevins Gārnets no Bostonas "Celtics", un vēl viens "Celtics" pārstāvis Ražons Rondo.

Austrumu konferences rezervē uzreiz pieciem spēlētājiem šī būs pirmā Zvaigžņu spēle - Kairijam Īrvingam (Klīvlendas "Cavaliers"), Polam Džordžam (Indiānas "Pacers"), Žoakimam Noā (Čikāgas "Bulls"), Taisonam Čendleram ("Knicks") un Džrū Holidejam (Filadelfijas "76ers"). Tāpat uz rezervista soliņa spēli sāks Luols Dengs no "Bulls" un Kriss Bošs no "Heat".

NBA Zvaigžņu spēle šogad notiek Hjūstonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!