Foto: F64

Basketbola klubs "Ogre" pirmdien "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas sērijas pirmajā spēlē savā laukumā ar rezultātu 72:60 (19:16, 23:19, 10:14, 20:11) uzvarēja "Latvijas Universitātes" vienību.

Ogrēnieši sērijā līdz trīs uzvarām panākuši 1-0.

Uzvarētājiem 23 punktus guva Rihards Zēbergs, desmit punkti, 12 atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles bija Kristapam Dārgajam, 12 punkti un deviņas bumbas – Laurim Blauam, tāpat 12 punktus guva Jānis Antrops.

Pretiniekiem 20 punktus guva Dāvids Vīksne, 15 punktus pievienoja Ričards Vitoļskis, bet 11 punkti bija Paulam Migliniekam.

"Ogres" komandai šajā mačā nevarēja palīdzēt Rinalds Sirsniņš un Renārs Magone.

Otrā spēle notiks ceturtdien Rīgā, bet trešā notiks svētdien Ogrē. Nepieciešamības gadījumā ceturtā cīņa būs 18. maijā un piektā spēle ieplānota divas dienas vēlāk Ogrē.

Ceturtdaļfinālā "Ogre" ar 3-0 uzvarēja "Liepāju", bet pusfinālā ar 2-3 atzina "Ventspils" pārākumu. Turpretī LU komandai ievilkās pirmā kārta, kurā tā ar 3-2 bija pārāka pār "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" komandu, taču pusfinālā tika piedzīvots bezierunu zaudējums 0-3 "VEF Rīga" basketbolistiem.

Latvijas-Igaunijas līgā savstarpējos mačos pārāki bija "Ogres" basketbolisti - 82:63 un 93:79.

Finālsērijā līdz četrām uzvarām "VEF Rīga" ir vadībā 1-0 pret "Ventspili".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!