Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) laukumos varētu atgriezties Losandželosas "Lakers" leģenda Kobe Braients, izteicies viņa bijušais komandas biedrs un izcilais centra pozīcijas spēlētājs Šakils O'Nīls.

Braients 2016. gadā noslēdza savu 20 gadus ilgo NBA karjeru, tomēr Lebrona Džeimsa pievienošanās Losandželosas "Lakers" varētu likt viņam pārdomāt un atgriezties laukumā, lai izcīnītu vēl vienu čempionu titulu.

"Es dzirdēju, ka Kobe atgriezīsies. Jūs no manis to dzirdējāt pirmie," tenku portālam TMZ teica O'Nīls. Tajā pašā laikā pastāv ļoti liela iespēja, ka O'Nīls āzē TMZ reportierus, kuri bieži vien ir ļoti uzmācīgi.

Savā karjerā Braients NBA regulārajā čempionātā aizvadīja 1346 spēles, kurās vidēji guva 25 punktus, izdarīja 4,7 piespēles un izcīnīja 5,2 atlēkušās bumbas. Savukārt izslēgšanas spēlēs viņš piedalījies 220 mačos, vidēji gūstot 25,6 punktus, izcīnot 5,1 atlēkušo bumbu un izdarot 4,7 piespēles.

Braients piecas reizes kļuva par NBA čempionu, divreiz tika atzīts par NBA finālsērijas vērtīgāko spēlētāju, reizi kļuva par NBA čempionāta vērtīgāko spēlētāju, kā arī 18 reizes piedalījās NBA Zvaigžņu spēlē

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!