Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "play off" otrās kārtas sērijā otrdien izlīdzinājumu panāca Indianas "Pacers", kas viesos mazrezultatīvā spēlē ar 78:75 pieveica zvaigžņoto Maiami "Heat".

Sērijā līdz četrām uzvarām tagad rezultāts ir 1-1, bet nākamās divas spēles notiks Indianas komandas laukumā.

"Heat" bija iespējas izglābties mačā, taču komandas lielākās zvaigznes šoreiz pievīla. Pēdējā minūtē Lebrons Džeimss netrāpīja divus soda metienus, bet 16 sekundes pirms beigām neizšķirtu panākt neizmantoja Veids. Pēdējās sekundē Mario Čalmersa trīspunktnieks bija neprecīzs, un "Pacers" svinēja uzvaru.

Uzvarētājiem Deivids Vests guva 16 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, bet Džordžs Hils guva 15 punktus. Tikmēr "Heat" labā Džeimss guva 28 punktus un Veids – 24 punktus, bet neviens cits basketbolists Maiami komandā neguva vairāk par pieciem punktiem.

"Heat" komandai šajā sērijā nevar palīdzēt trešais basketbolists no tā sauktā "Big Three" – Kriss Bošs ir guvis vēdera muskuļa sastiepumu.

Vēl otrdien NBA "play off" otrās kārtas sēriju ar uzvaru sāka Sanantonio "Spurs", kas savā laukumā ar 108:92 pieveica Losandželosas "Clippers". "Spurs" rindās labākais bija Tims Dankans, kurš guva 26 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, bet 22 punktus guva Emanuels Džinobili. Tikmēr "Clippers" labā 23 punktus guva Ēriks Bledso.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!