Foto: AP/Scanpix

Atšķirībā no līdzjutējiem, kas organizēja veselas akcijas un kustības Nacionālās Basketbola asociācijas šīssezonas Zvaigžņu spēles balsojumā, paši spēlētāji balsis "tviterī" atdevuši reti, liecina balsojuma pētījums.

Lielākoties NBA spēlētāji balsojuši par saviem esošajiem komandas biedriem, kā, piemēram, Kristaps Porziņģis par Karmelo Entoniju un otrādi, vai arī bijušajiem partneriem, izpētījuši portāls "HoopsHype".

Vislielāko balsu skaitu "Twitter" balsojumā no kolēģiem ieguva Lebrons Džeimss un Entonijs - pa piecām katrs. Četras ir Krisam Polam, bet par viņu nebalsojis neviens no Losandželosas "Clippers" spēlētājiem. Četras balsis komandas biedri sagādājuši Isaijam Tomasam un Demaram Derozenam, pa četrām arī Dveinam Veidam.

Kristaps Porziņģis saņēma trīs #NBA Votes balsis - no Karmelo Entonija, Kevina Serafina un Lengstona Galoveja.

Toties par tādām zvaigznēm kā Timu Dankanu, Stīvenu Kariju, Entoniju Deivusu, Po Gasolu, Džimiju Batleru, Polu Milsapu un Elu Horfordu pašu kolēģi nav balsojuši ne reizi.

Aktīvākais balsotājs bijis Sakramento "Kings" uzbrucējs Kerons Batlers, kurš savu balsi atdevis par 14 dažādiem spēlētājiem, turklāt viņš bija vienīgais Kobes Braienta atbalstītājs no kolēģu vidus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!