Foto: Instagram.co/porzingis/

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" līdera Kristapa Porziņģa aģenta pienākumus turpmāk veiks viņa brālis Jānis Porziņģis, vēsta portāls "sportsbusinessdaily.com".

Jau vēstīts, ka Porziņģa līdzšinējais aģents Endijs Millers atteicies no savas licences un vairs nevar pārstāvēt spēlētājus. Millers no savas licences atteicās, jo viņa izveidotās sporta aģentūras "ASM Sports" birojā tika veikta kratīšana, kad ASV Federālais izmeklēšanas birojs (FIB) veica izmeklēšanu par kukuļošanas un krāpšanas shēmām ASV koledžu basketbolā.

Pēc šī skandāla "ASM Sports" aģentūru neviens pazīstams klients nav pametis. Šajā aģentūrā strādā arī Jānis Porziņģis, kurš tagad pārstāvēs sava brāļa Kristapa intereses.

"Tagad, kad Endijam vairs nav licences, nekas daudz nav mainījies," komentējot aģentūras darbību, sacīja Jānis Porziņģis.

Šosezon Kristaps Porziņģis vidēji mačā NBA čempionātā gūst 25,5 punktus, izcīna 6,6 atlēkušās bumbas un bloķē 2,1 metienu, tomēr viņš pēdējās "Knicks" spēlēs nav piedalījies savainojuma dēļ.

"Knicks" ar 16 uzvarām 30 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā atrodas astotajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!