Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Detroitas "Pistons" laikus neatgriežoties mājās atcelta ceturtdien paredzētā Kristapa Porziņģa pārstāvētās Vašingtonas "Wizards" vienības spēle Detroitā, vēsta NBA.

Abām komandām mačs Detroitā bija jāsāk ceturtdienā plkst.2 pēc Latvijas laika.

"Pistons" iepriekšējo maču aizvadīja pirmdien, kad viesojās Dalasā pie "Mavericks" komandas. Vienība vēl nav atgriezusies Detroitā, jo vispirms lidojums tika atcelts lidmašīnas tehnisko problēmu dēļ, bet pēc tam izlidot liedza nelabvēlīgie laikapstākļi.

Spēle pārcelta uz pagaidām nenoteiktu datumu.

"Wizards" uzvarējusi sešās spēlēs pēc kārtas un ar bilanci 24-26 ieņem devīto vietu Austrumu konferencē, kur "Pistons" ar 13 uzvarām 52 mačos ir pārliecinoši pēdējā, 15.pozīcijā. Nākamā spēle "Wizards" komandai paredzēta piektdien mājās pret Portlendas "Trail Blazers".

Zem jautājuma zīmes ir arī ceturtdien Dalasā paredzētais mačs starp Dāvja Bertāna pārstāvēto "Mavericks" un Ņūorleānas "Pelicans". Ņūorleānas komanda joprojām atrodas Denverā, kur aizvadīja maču ar vietējo "Nuggets", un vēl nav devusies uz Dalasu tur valdošo slikto laikapstākļu dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!