Foto: AP/Scanpix/LETA
Vairāki no Latvijas basketbolistu Kristapa Porziņģa un Dāvja Bertāna pārstāvēto komandu trešdienas maču pretiniekiem nonākuši pašizolācijā, ziņo Ziemeļamerikas mediji.

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis vēsta, ka Covid-19 protokols jāievēro Raselam Vestbrukam, kurš trešdien palīdzēja Losandželosas "Lakers" ar 107:104 pārspēt Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks". Nedaudz vēlāk tika paziņots, ka protokols jāievēro arī "Lakers" aizsargam Eiverijam Bredlijam, bet pirms tam pašizolācijā jau bija nonākuši Maliks Monks, Dvaits Hovards un Teilens Hortons-Takers.

Tāpat protokols jāievēro trenerim Elvinam Gentrijam un uzbrucējam Mārvinam Beglijam no Sakramento "Kings" komandas, kas trešdien ar 119:105 pārspēja Bertāna pārstāvēto Vašingtonas "Wizards".

Vodžnarovskis raksta, ka "Kings" atcēla ceturtdienas treniņu un aizvēra komandas bāzi, radot bažas, vai Covid-19 uzliesmojuma dēļ nenāksies atcelt piektdien paredzēto maču ar Memfisas "Grizzlies". Pagaidām notiek spēlētāju un komandas pārstāvju testēšana.

Tikmēr Klīvlendas "Cavaliers" vēsta, ka pašizolācijā jādodas uzbrucējam Īzakam Okoro.

Otrdien, ievērojot Covid-19 protokolu, pašizolācijā nonāca 13 spēlētāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!