Foto: F64

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgas spēlē Lasvegasā ar diviem punktiem ceturtdien atzīmējās Anžejs Pasečņiks, bet viņa pārstāvētā vienība Vašingtonas "Wizards" mazrezultatīvā cīņā ar 76:71 pieveica Atlantas "Hawks".

Pasečņiks laukumā devās kā "Wizards" pamatsastāva centrs, nospēlēja deviņas minūtes, realizēja vienu no diviem metieniem no spēles, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un bloķēja vienu pretinieku metienu.

"Wizards" rindās ar 25 punktiem izcēlās Rui Hačimura, bet "Hawks" sastāvā rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Čārlzs Brauns.

NBA Vasaras līgā Lasvegasā vēl savas prasmes apliecina Rodions Kurucs, kura pārstāvētā Bruklinas "Nets" vienība naktī uz svētdienu spēlēs pret Detroitas "Pistons". Savukārt "Wizards" naktī uz svētdienu spēlēs pret Ņujorkas "Knicks".

Pasečņiku 2017. gada NBA draftā izvēlējās Orlando "Magic", kas uzreiz viņu aizmainīja uz Filadelfijas "76ers". Filadelfijas klubs nesen atteicās no tiesībām uz Pasečņiku, tādējādi latviešu centrs NBA Vasaras līgā varēja spēlēt jebkurā vienībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!