Foto: F64

Latvijas izlases basketbolists Anžejs Pasečņiks trešdien izcēlās ar 14 punktiem un trim bloķētiem metieniem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) attīstības līgas jeb G līgas spēlē.

Centra pozīcijas basketbolista pārstāvētā "Capital City Go-Go" vienība ar rezultātu 112:128 (29:31, 37:28, 21:33, 25:36) izbraukumā piekāpās "College Park Skyhawks" jeb Atlantas "Hawks" fārmklubam.

Pasečņiks laukumā gāja pamatpiecniekā un aizvadīja 29 minūtes, kurās Latvijas basketbolists izcēlās ar 14 punktiem (5/6 divpunktu metienos, 0/1 trīspunktu metienos, 2/2 soda metienos), deviņām atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli un trim bloķētiem metieniem. Līdz šim spēlētājs NBA attīstības līgā bija trīs spēlēs bloķējis divus metienus, bet ne vairāk.

Basketbolists arī četras reizes pārkāpa noteikumus, bet trīs reizes kļūdījās. Viņam esot laukumā, "Go-Go" vienība pretiniekiem piekāpās ar 15 punktu deficītu.

Rezultatīvākais viesu rindās bija šovasar draftētais basketbolists Admirals Šofīlds, kurš atzīmējās ar 29 punktiem, bet vairāk punktu nekā Pasečņikam bija arī Fila Būta kontā, saspēles vadītājam iekrājot 15 "ačus".

Uzvarētāju labā 28 punktus guva Kats Bārbers, bet 24 punkti un astoņas atlēkušās bumbas Čārlzam Braunam.

Vašingtonas fārmklubs 13 spēlēs izcīnījis sešas uzvaras, pašlaik atrodoties devītajā pozīcijā Austrumu konferencē. Komanda nākamo spēli aizvadīs piektdien, tiekoties ar "Lakeland Magic" basketbolistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!