Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks ceturtdien ar deviņiem punktiem palīdzēja Spānijas komandai Grankanārijas "Herbalife" ULEB Eirolīgas 11. kārtas spēlē uzveikt Milānas "AX Armani Exchange Olimpia" vienību, kuras rindās ar 11 punktiem atzīmējās Dairis Bertāns.

Grankanārijas komanda viesos svinēja uzvaru ar rezultātu 94:86 (20:22, 28:18, 23:23, 23:23).

Pasečņiks šajā duelī laukumā pavadīja 21 minūti un 56 sekundes, kuru laikā grozā raidīja trīs no septiņiem divpunktu metieniem un visus trīs soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu bumbu, četras reizes pārkāpa noteikumus un izprovocēja četras piezīmes, tikdams pie desmit efektivitātes koeficienta punktiem.

Tikmēr Bertāns nospēlēja 27 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem, divus no sešiem tālmetieniem un trīs no četriem soda metieniem.

Viņam šajā spēlē bija arī divas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, trīs pārtvertas bumbas, četras piezīmes, trīs izprovocēti noteikumu pārkāpumi un desmit efektivitātes koeficienta punkti.

"Herbalife" rindās ar 17 punktiem izcēlās zviedrs Markuss Ēriksons.

Savukārt "AX Armani Exchange Olimpia" sastāvā 26 punktus guva amerikānis Maiks Džeimss, bet ar 16 punktiem, 17 atlēkušajām bumbām un desmit izprovocētām piezīmēm atzīmējās lietuviešu centra spēlētājs Artūrs Gudaitis.

Jau ziņots, ka "Herbalife" šonedēļ no galvenā trenera amata atbrīvoja Salvu Maldonado, par kura vietas izpildītāju kļuvis Viktors Garsija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!