Foto: LETA

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks pēc sava lieliskā snieguma bija priecīgs par Grankanārijas "Herbalife" komandas uzvaru ULEB Eirolīgas turnīra spēlē, sakot, ka šis panākums palīdzēs uzlabot pārliecību par saviem spēkiem.

Jau vēstīts, ka Pasečņiks ceturtdien guva 17 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un uzstādīja savu ULEB Eirolīgas rezultativitātes rekordu, sekmējot Herbalife" uzvaru izbraukumā ar 75:71 (22:25, 12:19, 23:13, 18:15) pār Turcijas klubu Stambulas "Dariššafaka Tekfen", kuras pieteikumā nebija Žaņa Peinera.

"Mums vajadzēja šo uzvaru, jo iepriekšējās spēles bija smagas. Tā mums bija nepieciešama pārliecības uzlabošanai un labākai nākotnei. Tāpēc esam ļoti priecīgi. Pirmajā puslaikā mums bija problēmas ar atlēkušajām bumbām aizsardzībā, kas viņiem deva otrās iespējas punktus, un pieļāvām kļūdas. Otrajā puslaika spērām soli uz priekšu, uzlabojām sniegumu cīņā par atlēkušajām bumbām un izdarījām spiedienu uz pretiniekiem. Tas palīdzēja uzvarēt," pēcspēles preses konferencē teica Pasečņiks, kura teiktais citēts Eirolīgas mājaslapā.

Pasečņiks šajā sezonā Eirolīgā vidēji gūst 8,9 punktus un izcīna 3,7 atlēkušās bumbas, laukumā vidēji pavadot nepilnas 18 minūtes.

Grankanārijas "Herbalife" ar trim uzvarām desmit cīņās ir 13. pozīcijā Eirolīgas kopvērtējumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!