Latvijas basketbola izlases uzbrucēja Paula Strautmane nākamajā sezonā pārstāvēs Spānijas klubu "Cadi La Seu", klubs trešdien ziņo savā tīmekļa vietnē.

Klubs uzsver, ka jau 2017. gadā sportiste Latvijas izlases sastāvā piedalījās Eiropas čempionāta finālturnīrā. No 2015. līdz 2019. gadam viņa ir aizstāvējusi ASV augstskolas Kvinipakas Universitātes godu un ASV studenšu čempionātā vidēji mačā guvusi apmēram desmit punktus un izcīnījusi piecas bumbas zem groziem.

2019./2020. gada sezonā basketboliste pārstāvēja "TTT Rīga" komandu, kuras rindās Eirolīgā 13 mačos guva vidēji 4,8 punktus spēlē, kā arī izcīnīja 4,7 atlēkušās bumbas un 1,3 reizes rezultatīvi piespēlēja.

Aizvadītajā sezonā Strautmane Pēčas "Pecs" komandas sastāvā tika līdz Ungārijas čempionāta ceturtdaļfinālam.

Klubs raksturo Strautmani kā "daudzpusīgu spēlētāju, kuras īstā pozīcija ir vieglās uzbrucējas postenis", kā arī izceļ basketbolistes aizsardzības kvalitātes.

Tāpat klubs citē spēlētāju, bilstot, ka Strautmane grib sniegt ieguldījumu savas jaunās komandas panākumos un slavē Spānijas basketbola reputāciju Eiropā, sakot, ka "sporta kultūra Spānijā ir nepārspējama".

Aizvadītajā sezonā Ungārijā Strautmane vidēji mačā guva 9,4 punktus, izcīnīja 5,4 bumbas zem groziem un divreiz rezultatīvi piespēlēja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!