"Aldaris" Latvijas Basketbola līga (LBL) kopā ar klubiem izraudzījusies 23.Zvaigžņu spēles rezervistus.

Kā ziņots, komandu pamatpiecinieki kļuva zināmi pēc līdzjutēju balsojuma, bet LBL vadība un klubi nosauca pārējos spēles dalībniekus.

LBL izlasespamatsastāvā ievēlēti aizsargi Žanis Peiners un Kristaps Janičenoks (abi BK "Ventspils"), uzbrucēji Jānis Timma ("VEF Rīga") un Kristaps Dārgais (BK "Valmiera"), kā arī centra spēlētājs Kaspars Kambala ("Barons/LDz").

Vēl komandā iekļauti Akselis Vairogs (BK "Ventspils"), Mareks Jurevičus, Lauris Blaus (abi "Liepāja/Triobet"), Ingus Jakovičs ("VEF Rīga"), Mārtiņš Laksa, Ervīns Jonāts (abi "Jūrmala/Fēnikss") un Ingars Aizpurs ("Latvijas Universitāte").

Komandu vadīs līdervienības BK "Ventspils" galvenais treneris Roberts Štelmahers.

Leģionāru izlases pamatsastāvā ievēlēti aizsargi Džeralds Robinsons ("VEF Rīga") un Andruss Mažutis ("Liepāja/Triobet"), uzbrucēji Džastins Hērts (BK "Valmiera") un Trojs Māršals Bārnīss (BK "Ventspils") un, kā arī centrs Hārvijs Grants (BK "Ventspils").

Vēl komandā iekļauti Edgars Zeļonis ("Liepāja/Triobet"), Bamba Falls, Roberts Loverijs (abi "VEF Rīga"), Mateo Kedžo ("Barons/LDz"), Devins Teilors (BK "Jēkabpils"), Deniss Krestiņins (BK "Jelgava") un Prestons Džeroms Medlins (BK "Saldus").

Komandu vadīs vicelīderu "Liepāja/Triobet" galvenais treneris Uvis Helmanis.

LBL izlases pamatpiecniekā ar lielāko balsu skaitu otro gadu pēc kārtas ievēlēts Jānis Timma ("VEF Rīga") - 2052. "Aldaris" LBL 23.Zvaigžņu spēle notiks 21.februārī Ventspils Olimpiskajā centrā. Tās laikā notiks arī "Ventspils miesnieka" trīspunktu metēju konkurss, "Aldaris" slam dunk konkurss, "Sportland" meistarības konkurss, "Škoda" treneru sacensības metienos no centra un, protams, "OlyBet Sporta bāra" komandu karsējgrupu konkurss. Spēli tiešraidē translēs LTV7. Biļetes var iegādāties Biļešu servisa tirdzniecības vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!