Foto: Publicitātes foto
Portāls "Delfi" sadarbībā ar "MasterCard" Baltijas Basketbola līgu (BBL) uzsāk "Basketbola prognožu konkursu", kurā lasītājiem tiek dota iespēja tikt pie vērtīgām balvām. Publicētas 20.marta spēļu prognozes!

Prognožu spēles norise

Prognožu spēlē dalībniekiem tiks piedāvāts prognozēt 2010./2011.gada gada sezonas "MasterCard" BBL elites divīzijas spēļu rezultātus. Prognožu spēle noritēs no 27.novembra līdz pat "MasterCard" BBL regulārās sezonas čempionāta beigām. Pirms katras spēļu dienas lasītājiem tiks piedāvātas jaunas prognozes, tādēļ rūpīgi jāseko izmaiņām konkursa sadaļā. Katras spēļu dienas balsošana beidzas līdz ar pirmās spēles sākumu. Sākt piedalīties prognožu spēlē var jebkurā laikā, jo prognozes būs daudz un iespēja uzvarēt ir arī tiem, kas prognozēt sāks vēlāk un pirmās kārtas būs nokavējuši!!! Pēc prognožu iesniegšanas savus variantus nevar mainīt!
Nākamajā dienā pēc katras spēļu dienas tiks paziņoti konkrētās spēles prognožu rezultāti un arī kopvērtējums.

Balvas

  • "MasterCard" BBL elites divīzijas regulārās sezonas noslēgumā prognožu konkursa 1. vietas ieguvējs saņems "Molten" bumbu GG7 ar MasterCard BBL logo, kā arī kādas Latvijas komandas spēļu kreklu - pēc izvēles "Ventspils", "VEF Rīga", "Valmiera" vai "Liepājas Lauvas"; 
  • katra mēneša (decembra, janvāra, februāra, marta) labākais prognozētājs saņems "Molten" outdoor bumbu (gumijas) BGR7 ar MasterCard BBL logo, kā arī 4 biļetes uz "MasterCard" BBL kāda Latvijas kluba spēli (var arī uz "play off" spēli, bet ne uz "Final Four" turnīra spēlēm).

Dalība konkursā

Lai piedalītos konkursā, Jums jāpiereģistrējas, norādot:

  • Vārdu, uzvārdu
  • E-pasta adresi
  • Telefona numuru
  • Lietotāja vārdu
  • paroli
Jautājumu, neskaidrību un ierosinājumu gadījumā, lūgums sazināties ar DELFI redakciju ar eletroniskā pasta starpniecību
redakcija@delfi.lv
(norāde "Basketbola prognožu konkurss").

Publicēti janvāra konkursa rezultāti un kopvērtējums pēc diviem mēnešiem!
include "$includes_dir/projects/bwin_game/reg.inc"; include "$gen_outdir/bwin/86.inc"; ?> include "$includes_dir/projects/bwin/votes/hockey2009/answers_table_8.inc"; ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!