Foto: EPA/LETA
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā neveiksmīgi turpina cīnīties Andra Biedriņa pārstāvētā komanda Goldensteitas "Warriors", kas pirmdien savā laukumā ar 89:106 (24:21, 28:30, 19:28, 18:27) piekāpās Denveras "Nuggets".

Pēc veiksmīgi aizvadītā sezonas sākuma, kad "kareivji" izcīnīja sešas uzvaras astoņās spēlēs, Biedriņa komanda tagad piedzīvoja jau piekto zaudējumu sešos mačos.

Kā liecina NBA oficiālā informācija, Biedriņš mačā nav darbojies kā centrs, bet gan kā uzbrucējs jeb "ceturtais numurs". Latviešu basketbolists nospēlēja 27:51 minūti, guva astoņus punktus, izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, pārtvēra divas piespēles un bloķēja divus metienus. Biedriņš mačā realizēja četrus no pieciem divpunktu metieniem.

Par mača galveno varoni kļuva "Nuggets" līderis Karmelo Entonijs, kurš guva 39 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, bet vēl 19 punktus uzvarētājiem guva savulaik "Warriors" rindās spēlējušais Els Haringtons.

"Warriors" rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Monta Eliss, 17 punktus guva Stīvens Karijs, bet pa 16 punktiem – Redžijs Viljamss un Rodnijs Karnijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!