Latvijas centra spēlētājs Kaspars Bērziņš pievienojies Francijas komandai "Strasbourg", informē basketbola klubs.

Plānots, ka Bērziņš būs komandā uz tik ilgu laiku, kamēr Ike Udano atveseļosies no gūtās traumas jeb apmēram piecām nedēļām.

"Strasbourg" ar vienu uzvaru astoņās spēlēs ir pēdējā starp 18 Francijas čempionāta komandām. Savukārt FIBA Čempionu līgā strasbūrieši uzvarējuši divās no trīs aizvadītajām spēlēm.

Sezonas ievadā 37 gadus vecais Bērziņš bija Lietuvas kluba Utenas "Juventus" paspārnē. Lietuvas meistarsacīkstēs viņš laukumā devās vienā mačā, kurā 20 minūtēs guva astoņus punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas.

Iepriekšējās divas sezonas Bērziņš pavadīja Panevēžas "Lietkabelis" un "Siauliai" komandās. Ar Panevēžas komandu latvietis iepriekšējā sezonā kļuva par Lietuvas vicečempionu.

Ārzemēs viņš spēlējis arī Krievijas vienībās Saratovas "Avtodor", "Ņižņij Novgorod", Krasnodaras "Lokomitv-Kubaņ" un Samāras "Krasnije kriļja", kā arī Spānijas komandās Kompostelas "Obrodoira Monbus", Malagas "Unicaja", "Fuenlabrada" un "Caceres".

Latvijā Bērziņš pārstāvējis arī "Ogres", "VEF Rīga", Rīgas "Skonto", "ASK Rīga" un "Barons"/LMT krāsas. Viņš četras reizes kļuvis par Latvijas čempionu, kā arī vienu reizi izcīnījis FIBA Eiropas kausu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!