Latviešu basketbola talants Kristaps Porziņģis sestdien sociālajā tīklā "Twitter" atbildēja uz līdzjutēju jautājumiem, un viņš sniedzis tādas atbildes, kas pierāda viņa lojalitāti Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Ņujorkas "Knicks", raksta portāls "dailyknicks.com".

Kā svarīgākais tiek izcelts tas, ka Porziņģis izteicās, ka vēlas visu savu karjeru nospēlēt Ņujorkas "Knicks" komandā. Iespēju pārstāvēt šo komandu viņš nosauca par savu sapņu piepildījumu, un viņam ļoti patīk dzīvošana Ņujorkā.

Ja Porziņģim būtu jāizvēlas vai nu ar "Knicks" komandu iekļūt izslēgšanas spēlēs vai arī piedalīties NBA Zvaigžņu spēlē savā debijas sezonā, tad viņš viennozīmīgi vēlētos piedalīties "play-off" turnīrā.

Latviešu basketbola talants ar savu darba ētiku ieguvis ļoti lielas simpātijas "Knicks" līdzjutēju vidū, bet kā uzskata portāla raksta autors, tad pēc šīm atbildēm viņš savu popularitāti cēlis vēl vairāk.

Jaunā NBA sezona sāksies 27. oktobrī, bet "Knicks" komanda dienu vēlāk pirmajā cīņā tiksies ar Milvoki "Bucks". Kā laikrakstam "The New York Post" atklājis vienības galvenais treneris Dereks Fišers, viņš Porziņģi labprāt redzētu sezonas pirmās spēles sākumsastāvā.

Ziņots, ka "Knicks" Porziņģi izvēlējās šīs vasaras NBA draftā ar ceturto numuru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!