Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriors" aizsardzības balstu Dreimonu Grīnu sadusmoja latvieša Kristapa Porziņģa no Ņujorkas "Knicks" izteikumi pirms abu komandu spēles.

Jau vēstīts, ka Ņujorkas "Knicks" viesos ar 90:103 piekāpās līgas līderiem Goldensteitas "Warriors". Porziņģis guva astoņus punktus, bet realizēja tikai četrus no 13 metieniem no spēles. Latvieša kontā arī piecas atlēkušās bumbas un viena pārtverta piespēle.

Porziņģis pirms spēles ar "Warriors" izteicās, ka viņš ļoti vēlas revanšēties Grīnam par pagājušās sezonas spēlēm. "Pagājušajā sezonā, kad mūsu spēle noslēdzās, es jau sāku gaidīt nākamo tikšanās reizi. Esmu gatavs spēlēt pret viņu," portālam "nypost.com". "Viņš ir viens no labākajiem aizsargiem NBA. Spēlēšana pret viņu būs īsts izaicinājums."

To neilgi pirms ceturtdienas spēles izlasīja arī Grīns, un tas viņu mudināja vēl ciešāk segt Porziņģi.

"Man patīk viņa aizrautība, man patīk, ka viņš gribēja spēlēt pret mani, bet viņam to vajadzēja paturēt pie sevis," ESPN teica Grīns. "Viņam nevajadzēja to nevienam teikt. Viņš ir lielisks spēlētājs, un es domāju, ka viņš kļūs vēl labāks, bet šoreiz viņš mani nokaitināja un šo spēli padarīja par personīgu izaicinājumu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!